Kupię famicomowe carty z grami z Kunio Kunem

Tutaj możesz sprzedać, nabyć lub wymienić różne towary oraz produkty, głównie używane lub sprzedawane po niskich.
Awatar użytkownika
SebaSan1981
Kontakt:

Kupię famicomowe carty z grami z Kunio Kunem

Post autor: SebaSan1981 »

Tak jak w temacie. Naszło mnie by "zakolekcjonować" gry z Kunio Kunem ale w solidnym famicomowym wydaniu. Nie interesują mnie carty pegasusowe-bazarowe, pegasusowe kolekcjonerskie i reprodukcje. Tylko i wyłącznie Kunio Kuny na Famicona (oprócz Downtown Special bo tego już mam). Jesli ktoś ma na sprzedaż jakąś z gier w takim wydaniu - niech da znać na PW lub przez GG.
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Re: Kupię famicomowe carty z grami z Kunio Kunem

Post autor: Rob3rt »

Na chwilę obecną mam jeden "zapasowy" cartrige z "Ike Ike! Nekketsu Hockey Bu: Subette Koronde Dairantō"
Obrazek
Jeśli jesteś zainteresowany, to oddam go za 40zł + 6zł przesyłka.
Awatar użytkownika
SebaSan1981
Kontakt:

No pewnie że jestem zainteresowany!! To wspaniały hokej w slicznym famicomowym wydaniu. Dnia 15-go czyli pojutrze dam Ci ostatecznie znać czy wezmę bo mam jeszcze troszkę opłat i nie wiem ile mi kasy zostanie. Ale wstępnie zaklepuję carta :)
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Post autor: Rob3rt »

Spoko, na allegro itp. nigdy nie miałem zamiaru wystawiać, więc cartrige będzie czekał na Ciebie :)
Awatar użytkownika
SebaSan1981
Kontakt:

Dzięki za udaną tranzakcję Robercie!!
Uaktualniając temat, szukam wszystkich Kunio Kunów oprócz Downtown Special, Ice Hockey i Kunio No Monogatari, którego będę miał od innego koleżki z dobrymi "dojściami".
ODPOWIEDZ