Kupię famicomowe carty z grami z Kunio Kunem
- SebaSan1981
- Kontakt:
Kupię famicomowe carty z grami z Kunio Kunem
Tak jak w temacie. Naszło mnie by "zakolekcjonować" gry z Kunio Kunem ale w solidnym famicomowym wydaniu. Nie interesują mnie carty pegasusowe-bazarowe, pegasusowe kolekcjonerskie i reprodukcje. Tylko i wyłącznie Kunio Kuny na Famicona (oprócz Downtown Special bo tego już mam). Jesli ktoś ma na sprzedaż jakąś z gier w takim wydaniu - niech da znać na PW lub przez GG.
Re: Kupię famicomowe carty z grami z Kunio Kunem
Na chwilę obecną mam jeden "zapasowy" cartrige z "Ike Ike! Nekketsu Hockey Bu: Subette Koronde Dairantō"

Jeśli jesteś zainteresowany, to oddam go za 40zł + 6zł przesyłka.
Jeśli jesteś zainteresowany, to oddam go za 40zł + 6zł przesyłka.
- SebaSan1981
- Kontakt:
No pewnie że jestem zainteresowany!! To wspaniały hokej w slicznym famicomowym wydaniu. Dnia 15-go czyli pojutrze dam Ci ostatecznie znać czy wezmę bo mam jeszcze troszkę opłat i nie wiem ile mi kasy zostanie. Ale wstępnie zaklepuję carta 
Spoko, na allegro itp. nigdy nie miałem zamiaru wystawiać, więc cartrige będzie czekał na Ciebie 
- SebaSan1981
- Kontakt:
Dzięki za udaną tranzakcję Robercie!!
Uaktualniając temat, szukam wszystkich Kunio Kunów oprócz Downtown Special, Ice Hockey i Kunio No Monogatari, którego będę miał od innego koleżki z dobrymi "dojściami".
Uaktualniając temat, szukam wszystkich Kunio Kunów oprócz Downtown Special, Ice Hockey i Kunio No Monogatari, którego będę miał od innego koleżki z dobrymi "dojściami".