Offtopowy worek
- SebaSan1981
- Kontakt:
Offtopowy worek
Otwieram ten temacik by można bylo w nim pisac o wszystkim o czym się chce, o sprawach mało ważnych w zasadzie.
Na poczatek pisze do Ciebie Robert - nie mogę Ci wyslac żadnej prywatnej wiadomości na tym forum, pisałem do Ciebie PM'ke na forum Dizzy. Podaj mi jak możesz swoje gg...
Na poczatek pisze do Ciebie Robert - nie mogę Ci wyslac żadnej prywatnej wiadomości na tym forum, pisałem do Ciebie PM'ke na forum Dizzy. Podaj mi jak możesz swoje gg...
Re: Offtopowy worek
Na Świat Dizzy dawno nie wchodziłem, więc nie widziałem żadnej wiadomości
a tutaj forum można powiedzieć, że jest jeszcze w wersji Alfa i dużo rzeczy nie działa tak jak trzeba. Moje gg: 841104, ale często mnie nie ma, więc pisz nawet jak jestem niedostępny, kiedyś odczytam na pewno 
W logo, na literze "o" jest czerwony piksel. Podobnie na twarzy i rękach Kunio
wygląda jakby miał wysypkę 
Niezłe oko masz Km93 
Szczerze mówiąc to bym trochę przerobił te logo bo twarz Kunia jest nieco zasłonięta szukajką.
Szczerze mówiąc to bym trochę przerobił te logo bo twarz Kunia jest nieco zasłonięta szukajką.
Co prawda to prawda
Kunio ma wysypke, bo tak sie zrobiło przy exportowaniu do formatu gif, ogólnie logo musi przejść lifting, bo obecnie za bardzo pilselowate jest. Nad obrazkiem też sie zastanawiam - przesunąć go, czy zmienić pozycję szukajki 
"Szukajka" może być po lewej stronie pod napisem "kunio.pl" 
- SebaSan1981
- Kontakt:
Zamiast przerabiac na gifa można było na .png i nie byłoby strat w grafice 
Seba, zauważ, że logo jest oddzielnym plikiem niż tło, dzięki temu bez zbędnej zabawy w programie graficznym mogę podmieniać rysunek, a logo samo się dopasuje 
Może niech każdy chętny spróbuje zrobić jakieś logo i się wybierze najlepsze wg publiki.
Dopisane:
Jak nie masz nic przeciwko temu Rob3rt to może w nowym temacie
podaj dopuszczalną wielkość obrazka, co do rozszerzenia to widzę że tylko .gif wchodzi w grę,
no i jeszcze logo do wykorzystania w pracach na przezroczystym tle.
Co o tym myślicie? Są jacyś chętni? Osobiście mogę spróbować
Dopisane:
Jak nie masz nic przeciwko temu Rob3rt to może w nowym temacie
podaj dopuszczalną wielkość obrazka, co do rozszerzenia to widzę że tylko .gif wchodzi w grę,
no i jeszcze logo do wykorzystania w pracach na przezroczystym tle.
Co o tym myślicie? Są jacyś chętni? Osobiście mogę spróbować
Też bym mógł spróbować coś zrobić
8-)