Kupię Pegazusa

Tutaj możesz sprzedać, nabyć lub wymienić różne towary oraz produkty, głównie używane lub sprzedawane po niskich.
Awatar użytkownika
Wrzosio

Kupię Pegazusa

Post autor: Wrzosio »

Według mojego postanowienia postanowiłem kupić pegazusa i gry z Kunio-Kunem na niego . Jakby ktoś miał na zbycie pegazusa w dobrym stanie (taniego) lub gry z Kunio-Kunem (tanie) to niech pisze (oprócz Gola 3) <mniam>
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Km93

Re: Kupię Pegazusa

Post autor: Km93 »

Jaki pegasus Cię interesuje? I jaka cena?
Awatar użytkownika
Wrzosio

Post autor: Wrzosio »

Pegazusy chodzą teraz po 20 złotych i taka jest moja cena a jeśli chodzi o rodzaj to najlepiej orginalny
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Km93

Oj kolego - to może chińskie czy ruskie podróby tyle chodzą. Oryginalne pegasusy chodzą po ~100zł. Nowy kosztuje 500zł :)
Awatar użytkownika
Andrzej560
Moderator
Kontakt:

Post autor: Andrzej560 »

500zł za podrobioną ruską konsolę? Fiu. Kocham ten świat :D
W ogole ceny popieprzone, 15 zeta za najgorsze składanki 9999999999999999999999in1. Głupie to.

Uwielbiam oksymoron oryginalny Pegasus ;D

Matheus, jak trafi Ci sie gdzies Polystation to wez. Mialem tego Pegasusa przez 8 lat dzialal, dziala dalej (tyle, ze u kogos innego). A co do konsoli, to mysle, ze moglbys popytac po kolegach ze szkoly, moze za free/browara wyciągniesz, bo to dosc popularna konsola jest. W sumie nawet odradziłbym Ci zakupy via net, bo po pierwsze zapewne przeplacisz a po drugie dochodzi koszt wysylki. Takze popytaj.
Awatar użytkownika
Km93

Pegasus z Rosji nie jest :P Dla mnie również 500 zł to za dużo, ale czasem znajdą się koneserzy, którzy pragną mieć nowy, (przeleżany) magazynowy sprzęt.

Wiem o co chodzi Ci z tym "oryginalny", bo Pegasus sam jest klonem. Jednak odnosząc się do Polski, Pegasus jest swego rodzaju oryginałem. Wspomniane przez Ciebie Polystation jest klonem tejże konsoli (klon klona :P). Posiadam w domu podróbę Pegasusa z klawiaturą oraz "oryginalnego" Mt-999dx. Widać diametralną różnicę w obrazie oraz dźwięku. Do tego klon ma problemy np. z odpaleniem "Złotej 4", gdzie już "oryginał" radzi sobie bez problemu.

Zależy, jakie są Twoje wymagania. Na allegro jest kilka ofert podrób za 20zł + przesyłka. Skoro taka jest Twoja cena, to dlaczego piszesz tu na forum? :) Allegro nie spełnia Twych oczekiwań? <palacz>

Cena "prawdziwego" Pegasusa jest tak wysoka, ponieważ nie jest on już w produkcji i jest to traktowane jako pewnego rodzaju antyk.
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Post autor: Rob3rt »

Nie aktualne. Zamykam na prośbę Matheusa.
Zablokowany