Kupię Pegazusa
Kupię Pegazusa
Według mojego postanowienia postanowiłem kupić pegazusa i gry z Kunio-Kunem na niego . Jakby ktoś miał na zbycie pegazusa w dobrym stanie (taniego) lub gry z Kunio-Kunem (tanie) to niech pisze (oprócz Gola 3) 
Re: Kupię Pegazusa
Jaki pegasus Cię interesuje? I jaka cena?
Pegazusy chodzą teraz po 20 złotych i taka jest moja cena a jeśli chodzi o rodzaj to najlepiej orginalny
Oj kolego - to może chińskie czy ruskie podróby tyle chodzą. Oryginalne pegasusy chodzą po ~100zł. Nowy kosztuje 500zł 
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
500zł za podrobioną ruską konsolę? Fiu. Kocham ten świat 
W ogole ceny popieprzone, 15 zeta za najgorsze składanki 9999999999999999999999in1. Głupie to.
Uwielbiam oksymoron oryginalny Pegasus ;D
Matheus, jak trafi Ci sie gdzies Polystation to wez. Mialem tego Pegasusa przez 8 lat dzialal, dziala dalej (tyle, ze u kogos innego). A co do konsoli, to mysle, ze moglbys popytac po kolegach ze szkoly, moze za free/browara wyciągniesz, bo to dosc popularna konsola jest. W sumie nawet odradziłbym Ci zakupy via net, bo po pierwsze zapewne przeplacisz a po drugie dochodzi koszt wysylki. Takze popytaj.
W ogole ceny popieprzone, 15 zeta za najgorsze składanki 9999999999999999999999in1. Głupie to.
Uwielbiam oksymoron oryginalny Pegasus ;D
Matheus, jak trafi Ci sie gdzies Polystation to wez. Mialem tego Pegasusa przez 8 lat dzialal, dziala dalej (tyle, ze u kogos innego). A co do konsoli, to mysle, ze moglbys popytac po kolegach ze szkoly, moze za free/browara wyciągniesz, bo to dosc popularna konsola jest. W sumie nawet odradziłbym Ci zakupy via net, bo po pierwsze zapewne przeplacisz a po drugie dochodzi koszt wysylki. Takze popytaj.
Pegasus z Rosji nie jest
Dla mnie również 500 zł to za dużo, ale czasem znajdą się koneserzy, którzy pragną mieć nowy, (przeleżany) magazynowy sprzęt.
Wiem o co chodzi Ci z tym "oryginalny", bo Pegasus sam jest klonem. Jednak odnosząc się do Polski, Pegasus jest swego rodzaju oryginałem. Wspomniane przez Ciebie Polystation jest klonem tejże konsoli (klon klona
). Posiadam w domu podróbę Pegasusa z klawiaturą oraz "oryginalnego" Mt-999dx. Widać diametralną różnicę w obrazie oraz dźwięku. Do tego klon ma problemy np. z odpaleniem "Złotej 4", gdzie już "oryginał" radzi sobie bez problemu.
Zależy, jakie są Twoje wymagania. Na allegro jest kilka ofert podrób za 20zł + przesyłka. Skoro taka jest Twoja cena, to dlaczego piszesz tu na forum?
Allegro nie spełnia Twych oczekiwań?
Cena "prawdziwego" Pegasusa jest tak wysoka, ponieważ nie jest on już w produkcji i jest to traktowane jako pewnego rodzaju antyk.
Wiem o co chodzi Ci z tym "oryginalny", bo Pegasus sam jest klonem. Jednak odnosząc się do Polski, Pegasus jest swego rodzaju oryginałem. Wspomniane przez Ciebie Polystation jest klonem tejże konsoli (klon klona
Zależy, jakie są Twoje wymagania. Na allegro jest kilka ofert podrób za 20zł + przesyłka. Skoro taka jest Twoja cena, to dlaczego piszesz tu na forum?
Cena "prawdziwego" Pegasusa jest tak wysoka, ponieważ nie jest on już w produkcji i jest to traktowane jako pewnego rodzaju antyk.